natt

hej hej! nu är klockan typ halv 12 och jag sitter vid datan och gör exakt ingenting .... har ätit på ranco chico idag igan. idag har jag bara slappat vid stranden som vanligt men senare på kvällen hängde jag med pelle till minidiscot :D det var inte så kul om man säger zå .. vi åker hem i övermorn och det ska faktist bli rätt skänt att komma hem, har bara vert hemme i en vecka på hela sommern hehe . puss på er i kalle sverige ! <3

klara

tråkigt

hej hej där hemma! längtar som faan . jag hatar solen för tillfället för det är för varmt jU! och jag orkar inte me pelle och kalle...ledsen brorsor...vill bara komma hem till mina kompisr just nu och ha det bra, men det blir nog skönare lite senare för nu är hon lixom mitt på dan ... jag ska gå på ett fotbollsläger med bayern munchen nästa vecka med hanna. det kommer att bli skitskoj ! det kommer at vara jättamåpnga kända tränare och så .. vi ska träna ute på bosön  hela veckan mellen 9 och 4 gäsp ... he då sessenare !

klara

mallis fortf

hej hej. 5 min kvar av internet tiden åååh, måste skynda mej skimkt. har fått nåra utslag på magern och bröstet så jag får inte vara i solen :( mpste ha tröja eller vara inne. det suger ! längtar efetr mina kompisar mest och sankar alla skitmkt! kommer hem på lödag natt alla! älskar dej

klara

kväll nu

hej hej, är fortfarande i spanoen och her det skitskönt :D idag har vi vart på standen hela dan. dethar vart skitskönt och skitvarmt så man m¨ste typ bada hela tiden. nu är klockan halv åtta och vi sak in till stan och äts på en resturang med paella. en typisk spansk rätt! ig¨år var som sagt iad herman maja och marius här! dom är skitköna och hae det toppen! ska gå nu. ses senare ikväll lr nåt ! loveu

klara

God morgon

hej hej, klockan är nu 10 ungefär. jag ska snart gå ner till stranden och ha det skönt men tänkte blogga lite först. det är skiyhärlig frukost. typ 100000 frukter och bröd och filer och allt sånt! det är skithärligt . idag kommer ida mammas kusse och hennes två barn. herman och maja, dom är norska så jag kommer inte att fatta ett skit haha,. jag är sämst på att förstå sånt! ikväll ska vi in till stan och äta middag och shooppa lite ( espandrillos ) ! hörs ikväll eller tididgare ! puss puss love u 
 
klara

spanien

hej hej, nu är jag i spaninen för andra gången i sommar! är på mallis ( mallorca ). kom hit idag kl 3 typ eller nåt men va på stranden till nu typ. ska åka och käka nånstans snart på en resturang som heter ranco chico eller nåt sånt :S jag sankar mina kompisar mest. men när jag kommer hem blir det 08 08 08 festival. skoj och se vad dom kommer att hitta på iår. ska köpa espndrillos, blå eller rosa? vad tycker ni ? kanske blir båda två mihi. puss loveu

klara

spanien

hej hej!
jag åker till spanien- mallorca-mallis imorn bitti med bröderna. jag kommer ha det bäst och bli skitsvart! mihi, suckers hemma i kalla sverige! jag nås på sms och pea! så bomba min gb och ha det sämst där hemma ! kommer sakna min kompisar mest! plus att ingen får glömma tt jag älskar nike min bvfa mest! <3

Dag på stan och vårdcentralen

hejsan! idag började min dag med ett extremt tråkigt besök hos min husläkare. jag var tvungen att kolla upp mina revben. för igår skulle jag ta ner en boll på bröstet och så typ knakade det till och gjorde skitont! så jag var tvungen att kolla upp det. daft först skulle jag till fältan och låna böcker till mina brosor pelle och kalle. jippey, världens bästa dag sålänge ... ! men tillslut så träffade jag nike och vi gick till 7-eleven och köpte slush. det har börjat en askön ny kille där, wohoo! efter det så träffade vi trcie och maya. vi typ bara gick runt och kollade lite i affärer fikade och hae det mys, ända tills min mamma ringer och säger att min brorsa hugo måste åka in till akuten för att han typ brytit handen på fotbollen så jag måste komma hem och hjälpa mammsen med grabbsen. då gick vi till parken och lekte lite ( JIPPPEY )!
hugo har ännnu inte ommit hem från akuten , det är så jävla lång väntetid där lixom! men vi hörs imorn! love klara
        jag på källhagen!

stan, sol och bad

hej hej! idag har jag och nike vart och shoppat höstjackor. det landade tillslut på några skinnjackor från carlings. helt nya från sotimentet. De är svarta och skitvarma. priset var 1300. bra pris för en bra och tålig jacka som dessutomär skitsnygg.  sen åkte vi ut till källhagen och jag badade. inte nike, óch jag vet inte varför...när jag kom upp igen efter att tagit ett dopp ser jag att det är fullt med fiskar på andra siden bryggan! shit vad jag ble skraj. vi låg på bryggan och solade lite grann. efetr det åpkte vi in till fältan och köpte glass :D när vi hade smaskat i oss varsin glass så skulle vi åka hem till nike för att hämta lite kläder som var hos hennes pappa. vi försökte låsa upp dörren men det gick värkligen inte. men tillslut så insåg vi att dörren var öpeen och vi blev skitskraja. vii trodde typ att det var inbrott lr nåt sånt! shit asso, men vi gick in och hörde någon prassla med något i badrummet och så öppnade vi dörrren. där stog nikes farmor haha, vi hade oroat oss helt i onödag:D nu ska jag sova hej då.
klara

härlig dag med nike

igår sov jag hos nike. asso det var så jävla läskigt att det inte är feeeking sant!! vi skulle varava och såhär såg natten ut: vi hade oc maraton  fett länge och kollade på masoor av avsnitt. sen när klockan var typ halv tre eller nåt ( asso på natten ) så bästämde vi oss för att köra anden i fskan! vi ritade uopp alla siffror och bokstäver som man ska ´göra. men när vi äntligen skulle köra visste vi inte riktigt hur det gick till så vi blev fett skraja efetersom man sktraffas ju typ i alla veighet om man gör fel eller nåt sånt. så vi la ihop pappret och tänkte köra imorn istället! när vi hade snackat med nån som kunde det. vi satt i ett helt kolasvart rum med bara ett litet stearinljus tänt! nike var lugn och cool men jag typ skakade av skräck. och just den natten hade nån täckt för nikes förster med stora svarta papper. så sa både jag och nike exakt samtidigt när vi snackade 2 MÅNADER inte vet jag varför men en sak vet jag och det var att det var skitläskigt! sen började nike skacka om exorsisten! jag bah : aaaaaaaaaaah äru helt från vettet eller? börja snacka om skräckfilmer kl 3 på natten lixom när vi sitter helt ensamma i ett rum som är kolsvart! så vi satte oss och fortsatte med att kolla på oc. när det helt plötsigt darrade till i kontrollen och tv lackade! aaag, gissa om vi blev rädda! men sen så somnade vi tillslut och hade det bäst!  puss på er!
klara

båt buss tåg

heejhoop. idag har jag och nike rest typ hela dan. vi åkte bbuss kl 2 från nånstans på värmdå. leche och mets har landställe precis där vi var, men dom var inte där. aja, vi åkte buss i typ en evighet. sen hem till nikes farmor och sen till nike och kolla på oc, båda vi måddde piss, vi hade ont i huve och mådde illa men det är typ bra med mej nu...hiopppas att dety är bra med nike också. ska träffa henne imorn så vi får se hur det blir, puss och kram skumbanan!

sommarn

hej hopp gummisnopp!
shit, jag har inte skrivit på skitlänge! men jag har vart borta så himmla mycket .

turkiet: jag åkte dit för nåra veckor sedan, med min farmor haha, men hon ör väl lite gullig sådär, vi åkte till ett ställe som heter side och bodde på hotel sunflower som ligger precis vid stranden. lillebbs var där i typ två dagar och vi hade det göj ´mihi, jag brytar på norska. köpte en väska och en tjocktröja. väskan från falsefalsefalse prada . men den var fin ändå, och en vanlig träningströja från adidag. det är skitskoj att pruta på kläder och skor och sånt. dom blev fett lacka på mej! vi var på ett turkiskt bad, där vältränade turkat masserade oss haha, (jag fick den snyggaste).

spanien: åkte dit med mammsen, brorsan, favvokussarna mossi och anton. till barcelona. eller lixom lite utanför, vi bodde på ett skitfint hoyel vid havet och vi var trte dagar på ett av europas största tivoli. jag åkte tilt i europoas högsta frittfall. ana om jag blev skrav asso, jag typ skrek och grät och allt shit! visste ni att det finns olika stränder där vi var, jag lovar ni kmr skratta ihjäl er nu!
1. en strand för barnfamiljer ( inte så konstigt )
2. en strand för folk som hatar turister ( lite konstigt )
3. en strand för nakenbadare ( alltså alla måste var anakna haha )
4. en strand för nakna bögar ( mihi, skoj vah ? )
5. och en för bara bögar ( hoho, jaja, )

skåne: med fam, inget särskilt att berätt. man låg bara på tranden och chilla. lekte med brorsorna och käkade på goda resturanger.

Gothia: åkte det med f96 värtan. vi ko  etta i gruppen och slog en amarekansk akademi. vann mot värmdå med 3-1 och spelade lika mot nåt annat lag. vi kom till åttondel men där sumpade vi det, fast det var ett skitmål dom fick. loila ( målisen ) hade bollen med 10 fingrar. då stämplar dom jävlarna henne på ryggen när hon ligger ner och så skuter dom in bolllen, fuck off! första dagen när vi skulle till liseberg så gick ju rainbow sönder, fett hemskt vah ? aja, vi gick ändå och hade skitskoj. balder är ju skönast. nån som instämmer lr ? VI gick på lisegerg varenda dag, den andra dan så stannade ju det dära tornet i hela tre timmar. phuu, tur att jag inte var där uppe!!! näst sista dan så blir det inbrott på vår skola och vi blir bombhotade av dom somtyp gjorde inbrottet så det var lite scarrry!! folkes ipod, mobiil och stora kexchoklad blev stulen. tajp och lite kläder...SNYFT! 
 
segling: jag skulle segla med nike hennes pappa och hans tjej men motorn gick sönder så vi kom aldrig iväg från btyggan men vi sov en hemsk natt på båten, vi sommnade typ 5 eller nåt sånt! så nu är jag hemma och ska träffa nike imorn, och hitta på nåt kul.

pusspuss ha en fortsatt trevlig sommar allesammans, ring  mej om ni har lust <3
.